Borosta

2011.04.28. 05:37

EUD-ből Sleepless Horde

Székesfehérvár - A Fezenen vált ismertebbé a fehérvári Emotions Until Death nevű banda, ám azóta feloszlottak, Lucsányi Milán frontember új formációt hozott létre.

Házi Péter

Az Emotion Until Death nevű, fiatal fehérváriakból álló metalcore banda első nagy dobása a Fehérvári Zenei Napokon volt, ám azóta az együttes feloszlott: -  A zenekar igazából három  részre szakadt. Hari valami lazább, populárisabb irányba akart menni, Ádi inkább lazább metalcore-hardcore dolgokat akart,  mi hárman pedig (a Sleepless alapítói) Hozé, Bandi és én a legdurvább dolgokban gondolkodtunk... Így aztán rá kellett jönnünk, hogy nem működhet tovább együtt, és feloszlattuk a bandát! - osztotta meg  velünk a történteket Lucsányi Milán, a régi és egyben az új zenekar frontembere.



- Mondtak már minket metalcore-nak, deathcore-nak,  simán death metalnak... Ezek valahol mind igazak ránk, de pontosan  én sem tudom behatárolni a bandát. Elég nagy eltérések is akadnak a dalok között,  úgyhogy én egyszerűen csak annyit mondok rá, hogy ez metalcore, és abból is a durvább fajta! Amúgy épp hétfőn került fel a myspace-re az első hivatalos stúdiófelvételünk!

-  Az elmúlt évek során úgy érzem, sikerült néhány elég jó kapcsolatot kialakítanom, így nem kellett mindenkinek bizonygatnom, hogy ez a banda tényleg színpadképes! Péntek este pedig újra Fezen, ráadásul egy ingyenes buli,  ahol mi is fellépünk, az est fénypontja pedig a Cadaveres lesz! Lassan vége a tavasznak, jön a nyár, mi pedig fellépünk majd a Pannónia Fesztiválon, a Rockmaratonon, Zentán és Szigetváron, és természetesen a Fezenen is!

És hogy mik a távlati tervek?

- Az elmúlt hat évben annyi pénzem ment el a bandára, hogy abból  egy kis ideig meg tudnék élni... A legfontosabb, hogy nyomassuk a rock and rollt, nincs az a pénz, ami ennél fontosabb lenne. Egyelőre így nem is gondolunk komolyabb karrierre, persze, ha adódik jó lehetőség, akár külföldön is szívesen játszunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!