Borosta

2011.07.28. 17:30

A maci segített (Apanapló)

Marcinak van egy borzas kis mackója, amit nagyon szeret. Annyira, hogy majd' lerágja a puha plüssorrát, no meg a szőrét is tépi rendesen.

Házi Péter

Aztán néha magához öleli, és közben mosolyogva azt mondja neki, hogy "pöö". Majd nyomatékosítva hozzáteszi: "mmm pöö!" Szóval Marci jó barátságba keveredett ezzel az egyébként Németországban született mackópajtással, amely mindenben segíti kétlábú barátját. Történt például, hogy Marci, aki még csak támaszkodva tud két lábon megállni, a biztos pontnak számító kanapénál álldogálva észrevette az apa kezében pihenő macihavert. Ha törik, ha szakad, én elveszem, gondolta magában, és amikor apa nyújtotta a szőrös-borzas brummogót, Marci  feladva a kanapé biztonságát  két kézzel nyúlt a barátjáért, "akit" közben apa is elengedett. Így történt, hogy a  gyermek három másodpercig önállóan állt két kis lábán abban a tudatban, hogy a maciba kapaszkodik.
Pedig a maci kapaszkodott Marciba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!