Bulivan

2010.06.08. 14:37

Illúziókat tár elénk a Hooligans - Itt az új videoklip!

Szeptemberben jelenik meg a Hooligans következő nagylemeze, amelyről elsőként az Illúzió című szerzeményt ismerheti meg a közönség. A dal videoklipje hétfőn debütált az egyik hazai zenecsatorna műsorán.

Gyuricza Ferenc

A rendkívül dallamos, a zenekar eddigi munkásságához jól illeszkedő szám szövege jelenkori társadalmunknak mutat fricskát, a klip pedig különös látványvilágával ragadja meg a nézőt. A Tóth Gergő által rendezett kisfilmben a zenekar tagjai furcsa pózban, kifordított testrészekkel láthatóak.

Tóth Gergő első alkalommal dolgozott együtt a Hooligans zenekarral. A forgatás május legelején zajlott, a tagokkal külön-külön vették fel az egyes jeleneteket, majd ezt követően még öt héten keresztül zajlottak az utómunkálatok, amely során különböző grafikai és virtuális elemekkel tették még látványosabbá a filmet.

A zenekar legközelebb Békéscsabán játszik, a délkelet-magyarországi városban június 10-én lépnek a közönség elé, másnap Győrszentivánban, 12-én pedig a felvidéki Naszvadon adnak koncertet. Június 17-én a Viva Comet 2010 díjkiosztóján szerepelnek, ahol az új dalt mutatják be.

További zenei hírek

Címkék#Hooligans

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!