Bulivan

2010.12.15. 13:59

Megjelent a Motörhead új albuma

December 13-án került a boltokba a Motörhead legújabb albuma, a The Wörld Is Yours. A kiadvány tíz dalt tartalmaz, melyek felvételére két helyszínen, Los Angeles-ben, illetve egy Wales-i stúdióban került sor.

Gyuricza Ferenc

Az új album a hamisítatlan, mással össze nem téveszthető Motörhead stílus jegyében készült. Az egyes dalokat az együttes tagjai, a basszusgitáros-énekes Ian Lemmy Kilmister, a gitáros Philip Campbell és a dobos Mikkey Dee írták, külsős szerzőt továbbra sem alkalmaztak. A felvételeket Cameron Webb producer irányította, aki szerint a The Wörld Is Yours az egyik legtisztább és legfontosabb Motörhead kiadvány lett.

A lemez felvételeire késő ősszel került sor, ám a munkálatokat egy szomorú esemény hátráltatta. A gitáros Phil Campbell édesapja súlyos betegségben szenvedett, amelynek következtében el is hunyt. A zenész emiatt rengeteg időt töltött odahaza, így - hogy feladatát el tudja végezni -, Wales-ben egy külön stúdiót béreltek számára.

Még több zene!

Címkék#motörhead

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!