Bulivan

2012.04.18. 12:31

Buli mellett tandíjtámogatást is ad a Zanzibar

A Zanzibar zenekar egy meglepő ötlettel állt elő: a szórakozni vágyó egyetemisták és főiskolások a koncertélmény mellett tandíjtámogatás is kaphatnak a "Tombolj, hogy gombolj!" elnevezésű turnén.

Napló Online

"Talán sokaknak újdonság, de a dobosunk Doni, azaz Dr. Kovács András Donát PhD-s tanárként az MTA Közgazdaság és Regionális Tudományi Kutatóközpont munkatársa is egyben. Az ő ötlete volt, hogy segítsünk a felsőoktatásban résztvevő hallgatóknak, akikre egyre nagyobb súllyal nehezednek a tanulmányaikkal járó költségek. A csapat örömmel állt Doni mellé a kezdeményezés megvalósításában." – fejti ki Rita, a Zanzibar énekesnője.

A "Tombolj, hogy gombolj!" koncertsorozaton a felsőoktatásban résztvevő hallgatók belépőjegyként egy-egy tombolát kapnak, melynek a szerencsés nyertese, készpénzben 100.000 Ft-os azonnali tandíjtámogatást kap a zenekartól. Ez az összeg kizárólag tandíj befizetésére fordítható, másra nem lehet átruházni.

Az új felállásban most ad először nagykoncertet a banda. A csapathoz session zenészként még februárban csatlakozott Jülek Tomi, szólógitáros és Nagy Zsolt, billentyűs, akikkel közösen eddig csak unplugged koncerteken láthattuk a Zanzibar-t fellépni.

A Zanzibar a "Tombolj, hogy gombolj" sorozata mellett már a nyári turnéját állítja össze, amelynek állomásai között az ország legkedveltebb nyaralóhelyei is szerepelnek. Június elejére pedig az eddigi 13 évet felölelő best of albumának megjelenését tervezi, amelyhez kapcsolódóan több meglepetést is tartogat a tarsolyában a csapat.

Címkék#Zanzibar

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!