Bulivan

2013.02.01. 17:01

Aranyosi Péter lett a hónap humoristája

A Dumaszínház rajongói a hónap humoristájának a miskolci származású viccmestert választották. Mindez a legnagyobb közösségi oldalon történt.

Gajdos József

Aranyosi Péter úgy viszonyul az internetes közösségi portálokhoz, mint az angol nyelvhez. Tudja, hogy létezik, és használatának vannak előnyei, mégsem él sokszor vele. Minek foglalkozzon vele, ha más jobban ért hozzá? - teszi fel a költői kérdést. Még a végén oda nyúl, ahova nem kellene, aztán tönkremegy az egész úgy, ahogy van. Nem. Csinálja csak a szakértő! Mindenkinek jobb így. A rajongó izgalmas híreket kap, Péter meg voksokat, bár nem is tudta, hogy lehet szavazni... Pedig a Dumaszínház már ősszel kifejlesztett egy alkalmazást, amivel a legnagyobb közösségi oldalon bárki elmondhatja, hogy szerinte ki a humor igazi bajnoka.

- Nem is gondoltam volna, hogy a feleségem egyetlen szavazatával már nyerni lehet!(nevet) Talán nem lepek meg senkit ezzel, de nem vagyok aktív felhasználója a közösségi site-nak. Az oldalamat a drága unokaöcsém, Juhász-Léhi István kezeli, aki egy zseniális újságíró. Én csak küldöm neki a fényképeimet, aztán megdöbbenve tapasztalom, hogy viszontlátom a 17 éves kori önmagamat, a tankos fotómmal, meg a két évvel ezelőtti kampányunkat, ahol kis Jézusként szerepelek. Úgy érzem, ha még egyszer a hónap humoristája akarok lenni, akkor már csak 18-as karikával ellátott, meztelen képekkel lesz erre esélyem - viccelődött szerényen Aranyosi.

A rajongás a mai napig furcsa Aranyosi Péternek (Fotó: RedLemon)

A humorista azt is elárulta, hogy nem olvassa a róla szóló kritikákat, mert ha dicsérik, azzal nem tud mit kezdeni, ha pedig negatív kommenteket olvas, azon hajlamos megsértődni. Azt mondja,ha színpadra áll, nem játszani akar, "csak" nevettetni. A rajongás, amivel körbeveszi a közönség, a mai napig furcsa neki.

- Csakis a 22 és 46 év közötti, arányos testalkatú hölgyek rajongásával tudok mit kezdeni, ezt tudom csak elviselni. Az ez alatti, e feletti, vagy nem ebbe a nembe tartozók nem jöhetnek számításba. Ugyanakkor sajnos ezen szociológiai merítésbe tartozók keresnek meg a legritkábban. Helyette bajszos férfiak, foci-megszállottak, tankmániások és különböző kedves alkoholisták találnak meg, úgyhogy a továbbiakban lányok, asszonyok jelentkezését várom - hívja fel a figyelmet a hónap humoristája.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!