Bulivan

2014.12.03. 20:30

Az Illés zenekar és követői

Veszprém - Az 50 esztendeje indult Illés együttes mellett mai követőik is színpadra lépnek egy-egy dal erejéig december 13-án a Veszprém Arénában.

Szabó Péter Dániel

Ahogy arról már beszámoltunk, a Napló idén ötödször szervez karácsony előtti nagykoncertet, Presser Gábor, Demjén Ferenc, a Republic és az Edda után ezúttal is különleges zenei csemegével kedveskedünk olvasóinknak, hiszen december 13-án a legendás Illés-slágerek csendülnek fel a Veszprém Arénában. Szörényi Levente, Bródy János és Szörényi Szabolcs lesz a főszereplője a minden bizonnyal emlékezetes beatünnepnek.

Az elmúlt héten tartott sajtótájékoztatón elhangzott: a legendás együttes repertoárjának nyolcvan százaléka hangzik majd el a koncerten, melynek különlegessége lesz, hogy az Illés fiúk mellett ott lesznek és zenélnek az Illés mai követői is. A felcsendülő harminchat slágeren kívül a vendégek saját stílusukban feldolgozott dalai egész biztosan élményszámba mennek majd.

Név szerint egyébként az Ivan & The Parazol, a Subscribe, az Anna and the Barbies, Szabó Ádám, s a hazai pálya előnyét élvező testvérpár, Vastag Csaba és Tamás lép színpadra a bulin. Természetesen a buli ettől függetlenül az Illés fiúkról szól, a követők csupán néhány dal erejéig pattannak fel a színpadra, míg a nagy elődök szusszannak egyet. Az együttes három egykori tagja ugyanis feladatának tekinti, hogy emlékművüket átadják a fiatal generációnak. Erre kiváló lehetőség lesz a veszprémi élő koncert, ahol fiatal és idős együtt rophatja majd a jól ismert slágerekre.

A jubileumi produkció rendezője Novák Péter, a háttérhangzást pedig az Óbudai Danubia Zenekar, valamint egy hattagú rockszekció fogja biztosítani.

A jegyek megvásárolhatók ügyfélszolgálati irodáinkban, a tikettekhez megyekártyával rendelkező olvasóink kedvezményes áron juthatnak hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!