Bulvár

2009.10.23. 05:44

Hamis pénzzel fizetett volna a sztriptízért

"Házi" pénzzel, mármint saját gyártásúval akart kifizetni egy szextáncosnőt egy férfi az Egyesült Államokban. A kalandért húsz év börtönt is kaphat.

Kiss Nikolett

Elég gyatrára sikeredtek a dollárok, a szélüket annyira egyenetlenre nyirbálta az 50 éves férfi, hogy - némi túlzással - feltörték a kezet.
A házilagos pénzhamisítót - aki nyomtatóval produkált 50 dollárosokat - egy taxisofőr buktatta le. A férfi ugyanis taxival vitette magát és a táncosnőt egy motelba, hogy ott egyszemélyes közönségként élvezhesse a nő magánszámát, ám nem akart bevinni magával a gurigányi hamis bankókat, ezért a sofőrre bízta a köteget, és kérte, várja meg. A taxis elég furcsának találta a pénzmegőrzői szerepet és a bizalmat, aztán már tapintásra is a pénzt, és telefonált a rendőrségnek.
A férfi - jobb híján - azt vallotta, hogy nem akart fizetni a maga nyomtatta dollárokkal, hanem előbb haza akart menni, hogy valódiakra cserélje őket.
Akár 20 év börtönt is kaphat.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!