Bulvár

2010.01.05. 07:37

Gazdag Tibor végrendeletet ír

Gazdag Tibor végrendeletet ír. A Jóban Rosszban Pongrácz doktora vese-műtéte előtt szánja el magát a fontos kérdésre, persze csak az egyik kereskedelmi televízió sorozatának története szerint.

Kiss Nikolett

A fontos beavatkozás kapcsán visszatér az orvos édesanyja is, akit Tordai Teri alakít. De Ádám, azaz Volosinovszky Gyuri is újra képernyőn lesz.

A TV2 sorozata izgalmas eseményekkel tér vissza a képernyőre, ráadásul dupla epizódokkal. Pongrácz Péter műtéte, Ádám visszatérése újabb fordulatokat hoz. Dóra és Viktor között egyre mélyebb szakadék lesz, amit a sorozat új szívtiprója, Kristóf ki is használ. Igaz, a fiúért nem csak Dóra van oda.

E mellett újabb páros kezd összemelegedni. Barbara és Előd veszekedései rendszeressé válnak, így a férfi egyre több időt tölt Betty-vel. Hogy hogyan alakul kettőjük kapcsolata és hogy mi lesz Csillagkút többi lakójával, az a TV2-n kiderül!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!