Bulvár

2011.04.26. 07:22

Hírességek versenye a Hungaroringen

Szikrázó napsütés, benzingőz, a valóságos és a virtuális száguldás élménye várta a Hungaroringre kilátogató érdeklődőket minap a legújabb Need For Speed premierjén.

Matolcsi Renáta

Szujó Zoltán műsorvezető kifejezetten otthonosan autózott a pályán, bár ez tőle nem szokatlan, hiszen Forma-1-es riporterként szívesen próbálja ki magát extrém körülmények között. Azt azonban nem gondolta volna, hogy a virtuális száguldás feladja neki a leckét.

- Mivel nem szeretnék család konfliktust, ezért inkább nem vásároltam otthonra konzolt, sem autós játékszoftvert. Jobb a békesség, úgyhogy itt és most megpróbálom átélni a játék összes izgalmát – mondta Szujó Zoli.


Vele ellentétben a Sugarloaf-os Tóth Szabi, illetve az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja, Papp Feri a tesztvezetéstől tartott inkább, ugyanis a játék eddigi epizódjai mind a kisujjukban vannak, ők az elméleti profik.

- Alig vártam, hogy a játékban megismert Lotus Elise élményét végre egy igazi versenypályán is a bőrömön érezzem – kezdte Tóth Szabi - Gondoltam, hogy hatalmas élmény lesz, de hogy ennyire, arra nem is számítottam. Kíváncsian várom, kié lett a legjobb köridő – tette hozzá a gitáros, aki elmondása szerint inkább a virtuális világ versenypályáin köröz, ez az autó ugyanis az ő 195 centijéhez nagyon pöttömnek bizonyult.

- Profi oktató ült minden újdonsült pilóta mellett, így még vezetéstechnikai tanácsokkal is gazdagodtunk. Bár bevallom, inkább az élménygyűjtés volt ma a célom, mintsem, hogy a precíz kormányhasználatra figyeljek – mondta Müller Attila műsorvezető, aki egyébként a motoroknak is nagy rajongója. 

A fiúk bevallották, azért is szeretik a játékot, mert az az akció közepébe repítik a játékost. Az új variáció a kétszáz mérföldes, több, mint háromszáz kilométer per órás sebességgel való vezetés fizikai élményét szimulálja, újszerű sisakkamera-nézettel rendelkezik, s az éjszakai versenyzés izgalmát is nyújtja az adrenalin-függő versenyzők számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!