Bulvár

2016.10.06. 07:46

Jön a kupon őrület?

Kedves Férfitársak! Tapasztalataimat osztom meg veletek, hogy ne legyetek oly balgák, mint én voltam annak idején.

Forgács Ádám

A kuponnapok lényege, hogy párod előző nap megkér, hogy kísérd el, mert vennie kell egy két göncöt. Mert jön az ősz,  bla-bla-bla... 

Természetesen a béke fenntartása érdekében elkíséred, gyanútlanul. 

Az én gyanútlan igenem így alakult: rendszerint délelőtti órákban érkeztünk a komplexumba, négy éven keresztül minden egyes kuponnapra. Ez úgy fordulhat elő veled, hogy lúzer módon – vagy poszttraumatikus sokk hatására – elfelejted ezt az életbevágó időpontot.

Tapasztalatlanok kedvéért elmondom, a pláza az a komplexum, ahol a nők többsége –tisztelet a kivételnek- megőrül, extázisba esik, átlép egy másik dimenzióba. Mielőtt azt hinnéd, a te szereped itt véget is ért, kezdődik a kalandos utad a butikok útvesztőjében, hiszen te leszel a vállfa, inas, kritikus, bankigazgató és mindez bónuszként legkevesebb 5 órán keresztül. Rövid időn belül rájössz majd, hogy mennyi elfoglaltságod akadt volna otthon a ,,jól” megszervezett vásárláson kívül.

Be kell vallanom férfiasan, nem, ez nem nekünk való! Így, ha teheted, vállald el az összes, ma és holnap adódó munkát, kérd meg a főnököd, hogy dolgoztasson szombaton és vasárnap is, időnként hívjon fel kamu utasításokkal a hitelesség kedvéért, amit fogadj mély barázdákkal a homlokodon, tegyél tönkre bármit a gépparkban, amit megjavíthatsz, esetleg bütykölj látványos izzadságcseppekkel az arcodon a garázsban, valami bonyolult szerkezeten, végső esetben pedig kezdj látványos földmunkákba a ház körül, de úgy, hogy életed párjának eszébe se jusson öt méteren belül megközelíteni. 

Mert ha elragad a kuponláz, neked – ahogy a burgenlandi mondja – wekk . (wegschmeissen=eldob, véged van.)

Igyekezz! Az óra ketyeg, a visszaszámlálás elkezdődött: a nő már letámadásodra készül a kuponfüzetét lobogtatva! Menekülj, amíg nem késő! Tikk-takk, tikk-takk !

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!