Bulvár

2016.11.10. 12:00

Gesztesi Károly elismerte, hogy ivott

Budapest — Elismerem, ittam. Hibáztam, de vállalom a felelősséget – jelentette ki Gesztesi Károly- írja a blikk.hu.

A Blikk információi szerint úgy tűnt, hogy a színész teljesen leszámolt  az alkohollal, vasárnap este azonban ittasan okozott balesetet Békásmegyeren. A színész a nyáron nyilatkozta azt, hogy 500 napig egy kortyot sem iszik. Vasárnap azonban megszegte fogadalmát és hozott egy nagyon rossz döntést. Alkoholt ivott. Ennek nagyon súlyos következménye lett: ahogyan azt a Bors először megírta, jobbra kanyarodás közben rosszul vette be az ívet és lepadkázta az autót. A rendőrség a helyszínen megszondáztatta a színművészt, majd vérvételre is bevitték az őrsre.

– 93 napig nem ittam egy korty alkoholt sem. Aztán hibáztam. Két pohár viszkit ittam, és ezek után történt a baleset - mondta a Blikknek. Nem vagyok erre büszke – jelentette ki Gesztesi Károly. – Hálát adok Istennek, hogy senkinek nem lett baja.

Korábban úgy nyilatkozott, hogy jól halad a felépülése.

Gesztesi Károly, akit családja mellett a Hit Gyülekezetének vezetője, Németh Sándor is segít, hogy jó úton maradjon: Az elmúlt három hónapban valóban szépen alakult Karcsi élete. De sajnos elő szokott fordulni mással is, hogy amikor ennyi időt kibír józanul, akkor elhiszi a sikert, hogy képes megállni az alkoholt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!