Bulvár

2017.04.05. 09:22

Házassági békítőtárgyalásra citálták Scherer Pétert

Igazi magyar gasztroélményekkel jelentkezik a Készhelyzet ma esti adása a Comedy Centralon.

Míg Janklovics Péter böllérként teszi tiszteletét egy musical elemekkel tarkított, alkoholgőzös disznóvágáson, addig Scherer Péter tornászokat megszégyenítő mozdulatokkal tör karrierje „csúcsára" és csabai kolbászként keveredik szerelmi háromszögbe.

Hajós András ezúttal romlott kolbásszal és dalolászós disznótorral állítja Készhelyzet elé a sztárokat. A népszerű standuposra, Janklovics Péterre a hatalmas kések és a malac látványa olyannyira inspirálóan hatnak, hogy rögtön dalra fakad. Scherer Péter pedig dr. Tükör Tojás párterapeuta rendelőjében önti ki lejárt szavatosságának szívfájdalmát. A kolbászruhába bújtatott színész a hasizmát erősen igénybe vevő, szertornászokat megszégyenítő mozdulatokkal igyekszik a szerep követelte rúdmerevséget produkálni, miközben dijoni mustár feleségével és a szerelmi háromszögük harmadik tagjával, a ketchupos üvegbe bújt hölggyel is megpróbál dűlőre jutni.

„Extra nagy őrület volt, amit kitaláltak nekem: magyaros kolbászként házassági békítőtárgyalásra mentem, ahol a mustár és a ketchup is a csajaim voltak. Az improvizációban van olyan helyzet, amire könnyebb ráállni és eljátszani, és van olyan, amit nem. Hát... ez például nagyon nehéz volt" – mesélte Scherer, aki egyébként nem rajong a húsfélékért, de azért néha egy-egy házi kolbásznak ő sem tud ellenállni.

„A konyhában egyébként elég jól elboldogulok, nem vetem meg ezt a fajta tevékenységet. A grilles és bográcsos kajákat is mindig én csinálom, sőt, még a halászlé is szerepel a repertoáromban" – ismertette gasztronómiai tudását a kolbászbőrbe bújt előadó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!