Digitális térhódítás

<b>Megyei körkép</b> - A jövő hónap közepétől a megyeszékhely után a többi szolgáltatási területén is megkezdi a digitális adást az ország legnagyobb kábelszolgáltatója, a UPC Kft. A megyeszékhely körzetében - Veszprém teljes területén, Nemesvámoson és Szentkirályszabadján - 2008. augusztus 1-jén indította digitális kábeltelevíziós szolgáltatását a UPC Magyarország.

Tremmer Tamás

Igen kedvezőek a tapasztalataink azokban a városokban, ahol 2008-ban már bevezettük az új szolgáltatásunkat (Veszprém, Budapest, Székesfehérvár, Pécs, Miskolc, Debrecen). 

- A technikai fejlődés követelményén, a piaci igényeken, várakozásokon túl a csaknem egyéves tapasztalataink is arra ösztönöznek minket, hogy kiterjesszük digitális szolgáltatásunkat - nyilatkozta a Naplónak Hagymásy András, a cég kommunikációs igazgatója. 

Jelenleg Veszprémben már az előfizetőik több mint egyharmada a digitális szolgáltatást veszi igénybe, és az arány folyamatosan nő.

A nagy érdeklődés miatt úgy döntöttek, felgyorsítják az átállást. 2009. február 11-én  két kisebb település kivételével  az országban mindenhol, ahol jelen vannak, elindítják a digitális kábeltelevíziós szolgáltatást. 

Veszprém megyében minden település érintett, így ettől a naptól kezdve Balatonfüred, Csopak, Almádi, Fűzfőgyártelep, Alsóörs, Felsőörs, Lovas, Paloznak, Öskü, Hajmáskér, illetve Várpalota, Berhida, Inota, Peremarton-gyártelep, Pétfürdő előfizetői vehetik igénybe az új szolgáltatást. 

A digitális kínálattal új lehetőséget szeretnének teremteni mindazoknak, akik a digitális technológia előnyeit, a hibátlan képminőséget, a több mint 80 csatornás választékot és a kiegészítő szolgáltatásokat akarják élvezni. Tévéadás nélkül sehol senki nem marad, a korábbi analóg szolgáltatás továbbra is elérhető.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!