Cozma tiszteletére - Csatlakozzon az emlékmenethez!

<b>Veszprém</b> - Csendes emlékmenetet szerveznek vasárnapra a szurkolók Veszprémben a tragikus körülmények közt meghalt kézilabdázó, Marian Cozma tiszteletére - nyilatkozta a Veszprém Kézilabda Fan Klub vezetője.

Nagy Terka

Remport Csaba hangsúlyozta: "mi, szurkolók csapatunk kiváló játékosára, barátunkra, a mindig közvetlen és barátságos óriásra szeretnénk csendesen, méltóságteljesen emlékezni". 

Ezért a klub vezetése arra kéri a menethez csatlakozni kívánókat, hogy ne vigyenek magukkal zászlókat vagy transzparenseket, s mindenki tartózkodjon bármiféle hangos megnyilvánulástól, rigmusok kiabálásától - mondta. 

A szervezők azt is nyomatékosan kérik, hogy az emlékmenethez politikai párt ne csatlakozzon, abban mindenki magánszemélyként vegyen részt. 

A klubelnök tájékoztatása szerint a megemlékezők vasárnap Veszprém belvárosából, az Óváros térről indulnak, s a tragédia közeli helyszínén néma főhajtással tisztelegnek Marian Cozma emléke előtt. 

Ezután a Veszprémből kivezető Budapesti úton végigvonulva a városszéli Veszprém Arénához mennek - mondta Remport Csaba.

Hozzátette, hogy az arénánál nem tartanak emlékező beszédet, hanem mécseseket gyújtanak, virágokat helyeznek el Marian Cozma gyászkeretes fényképe előtt. 

Ezután az emlékmenet résztvevői bevonulnak a sportcsarnokba, ahol megnézik az MKB Veszprém - Ademar Leon kézilabda-mérkőzést. 

Tudjon meg többet a Cozma-gyilkosság hátteréről itt!

   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!