Szerelmi kéjutazás

<b>Veszprém</b> - Nem kérdés: egész iparág épült a Valentin-nap köré. Nincs ez másként az utazások körében sem, rengetegen lepik meg kedvesüket kényeztető belföldi hétvégékkel.

Kiss Nikolett

Szerelmeslevél, aromafürdő, szerelmi bájital, jóslás szerelmeseknek, méz-, vágyfokozó- és kényeztető masszázs, gyertyafényes vacsora, pezsgő és csokoládé - nagyjából ezekkel az különlegessségekkel csábítják speciális Valentin napi utazási ajánlataikkal a párokat az utazási irodák. 

Mint azt Kovács Mónika  veszprémi irodavezetőtől megtudtuk: nagyon sokan, főleg fiatalok keresték a direkt Bálint-napra összeállított hazai csomagajánlatokat. 

Általában két éjszakát kínálnak a szolgáltatók, az árak pedig a szolgáltatásoktól, a szálláshely minőségétől függően változnak. 

Általában mindenütt az ár része valami ajándék, ez pedig főként a már említett, kényeztetéssel, wellnessszel kapcsolatos. 

A szakember tapasztalata szerint egyébként mivel csak egy rövid hétvégéről van szó, ezért nem utaznak el túl messzire a romantikára vágyók, kedveltek a sárvári vagy éppen hévízi pihenések. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!