Cozma-ügy: Értékelhetetlen bulvárcikk?

<b>Veszprém</b> - Értékelhetetlen bulvárcikk - így nyilatkozott a román Gazeta Sporturilor írására reagálva <em>dr. Magyarády Péter</em>, az MKB Veszprém KC gazdasági és operatív elnöke.

B. Virág Rita

Lapunk szerette volna megtudni, mi az álláspontja az MKB Veszprém KC-nak a Cozma-gyilkosság legújabb variációjáról, amelyet az egyik román sportnapilap közölt a napokban. Dr. Magyarády Péter, gazdasági és operatív elnök röviden és velősen foglalta össze az egyesület véleményét:
 
- Az történt, hogy a román újságírók idejöttek, körbeszimatoltak és félinformációkból összegyúrtak egy bulvárcikket, amellyel nem érdemes foglalkozni, mert egyszerűen értékelhetetlen. 

Először is Marian Cozma senkit nem ütött meg aznap este. 

Másodszor pedig az is bebizonyosodott, hogy a bűncselekményt elkövető társaság nem azért jött ide, hogy Cozmával leszámoljon. Még egyszer szeretném hangsúlyozni, félinformációkból született ez az írás, amely természetesen nem állja meg a helyét. 

*

A rendőrségen kívül talán egyedül Cozma édesapja lehet tisztában a teljes igazsággal - írja a stop.hu internetes portál. Az ügyben ő is megszólalt, ám igen sejtelmesen nyilatkozott a weblap szerint. 

A román lap cikkére reagálva elmondta: olvasta azt, mivel kíváncsi volt, hogy megtud-e új dolgokat. 

- Amennyire én tudom, sok igazság van benne, de nem teljesen így történt. Sok emberrel beszéltem, de most nem mondhatok semmit. Senkinek nem mondhatom el! Nehezemre esik mesélnem. Arról biztosíthatok mindenkit, hogy minden kiderül majd! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!