Cozma-ügy: Ki vállalná a hazugságvizsgálatot?

<b>Veszprém</b> - A hazugságvizsgálatot is vállalja a Marian Cozma-gyilkossággal kapcsolatban előzetes letartóztatásban lévő <em>P. Gábor</em> - közölte érdeklődésünkre a férfi ügyvédje.

Halmos György

Dr. Bacsek György elmondta, hogy védencét az üggyel kapcsolatban a héten kihallgatták, P. Gábor továbbra is együttműködik a hatóságokkal. 

Hozzátette, hogy a nyomozók nagyon korrektek voltak, rengeteg kérdést tettek fel a gyanúsítotti kihallgatás alkalmával. Megemlítette: ügyfele továbbra is azt vallja, hogy a diszkó részben történt esetnél, a verekedésnél volt jelen, amikor felért, két férfi feküdt a földön.  

A rendőrségen indítványoztuk a hazugságvizsgálatot - közölte az ügyvéd. Hozzátette: P. Gábor azért vállalná a hazugságvizsgálatot, hogy tisztázza magát a súlyos vádak alól, hiszen a diszkóban történtek miatt legfeljebb csoportos garázdálkodás és súlyos testi sértés miatt lehetne felelősségre vonni. 

Cozma-dosszié!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!