Cozma-ügy: T. Helga nyilatkozott - Fotóval!

<b>Veszprém</b> - Rágalmazásért és becsületsértésért tett feljelentést a rendőrségen az a veszprémi nő, akit egy román országos sportnapilap összefüggésbe hozott a Cozma-gyilkossággal.

Halmos György

A fiatal nő, T. Helga felkereste szerkesztőségünket és érdeklődésünkre elmondta, hogy a lap állításával ellentétben soha semmilyen kapcsolata nem volt Marian Cozmával, őt nem ismerte, pontosabban annyira, mint egy átlagos veszprémi lakos a kézilabdázókat. 

Szólt arról, hogy a bűncselekmény éjszakáján valóban ott szórakozott a Patrióta lokálban, de nem találkozott Cozmával, mert először a felső részen tartózkodott, később pedig a diszkóban, ahol legalább 20-30 méter és félszáz táncoló volt Marian Cozma és közötte. 

T. Helga megemlítette azt is, hogy a tánctéri verekedésről, és a későbbi bűncselekményről semmit nem tud, "abból semmit nem érzékelt", barátnőivel a gyilkosság után ki sem mentek az utcára.  

- Tanúként kihallgattak az ügyben, vagyis az sem igaz, hogy édesanyám miatt nem foglalkozott volna velem a rendőrség - hangsúlyozta. 

Hozzátette: félünk, mert a nevünket bemocskolták, és félünk attól is, hogy az újságcikk miatt valamilyen atrocitás ér minket. 

- Az a társaság már ott volt a helyszínen, amiről azt állítja a román lap, hogy a kedvesem, B. Csaba hívta ki - közölte. Cáfolta a lap egyéb feltételezéseit.

(Fotó: Kőrösparti Beatrix)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!