Önkormányzati-kupa tizenhatodszor

<b>Veszprém</b> - A megyei önkormányzat tizenhatodik alkalommal rendezi meg az Önkormányzati-kupa sportversenyt.

Novothny Ottó

A vendéglátók március 21-én négy helyszínre várják a Veszprém megyei önkormányzatok dolgozóit, akik tizenhárom versenyszámban mérhetik össze tudásukat, gyorsaságukat, ügyességüket.
A stadion egyetemi csarnokában a női kosárlabda-csapatok lépnek pályára. 

A fő helyszín a Vetési gimnázium lesz, ahol a férfi kispályás-labdarúgás, a férfi, női egyéni sakk, a dart, az asztalitenisz, a játékos vetélkedő (nyolc fős csapatok, négy férfi és négy nő), a sudoku, a zsetonszerző feladatok (fekvőtámasz, felülés, zsámolyra felszökdelés, ugrálókötél hajtás, hullahopp karikázás) versenyszámait bonyolítják le. 

A Völgyikút házban a bowling és biliárd kedvelői csaphatnak össze, míg a lőtéren kispuska lövészetben versenghetnek a jelentkezők. A 4x100 méteres férfi, női váltó síkfutás helyszíne a stadion atlétikai pályája lesz. Emellett szellemi totót is kitölthet bárki, aki benevez a versenysorozatra. 

A sportversenyek 9.30 órakor kezdenek és folyamatosan bonyolítják a vetélkedőket. Az eredményhirdetés 16.30-kor lesz, mindenkit várnak a szervezők.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!