Ha május, akkor Balaton - kampány az előszezon népszerűsítésére

Budapest - A Balaton-régió sokkal több, mint egy nyári strandolás. Előszezonban is számos programot, kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a régió szolgáltatói - erre szeretné felhívni a figyelmet a Balaton7 elnevezésű rendezvény.

Kiss Nikolett

Május 9. és 17. között Balaton7  több mint egy hét szlogennel hirdet kampányt a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága - derült ki a tegnapi sajtótájékoztatón. 

A Balaton7 kapcsán összesen 36 településen több mint 110 programot gyűjtötttek egybe, 56 szálláshely kínál kedvezményes üdülési ajánlatot, valamint 21 vendéglátóhely - étterem, cukrászda, büfé - ad étel- és italkínálatból kedvezményt. 

Aki ezen időszak alatt legalább egy éjszakát tölt a régióban, s a kupont lepecsételteti a szálláshelyén, az akcióhoz csatlakozott programokat féláron veheti igénybe. 

Az akció egyébként beleillik a kulturális turizmust fókuszba állító tematikus évbe, ugyanis hét kiemelt terméket mutat be: épített örökségek, színházi előadások, kulturális estek, könnyűzenei programok, összművészeti fesztiválok, wellness, élményfürdők, bor, aktív turizmus. 

A Balaton 7 hét kiemelt települése pedig Siófok, Balatonlelle-Balatonboglár, Keszthely, Hévíz, Badacsony, Nagyvázsony és Szigliget együtt, csakúgy, mint Balatonfüred és Tihany. 

Az akció háziasszonya Keleti Andrea, a népszerű táncos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!