Hihetetlen fotók! Vadon Jani "mennybe ment"

Tihany - 3500 lufi, amelynek alján Vadon János, a Danubius Pirítós műsorvezetője csücsült, mindez 25 méter magasan. Ilyen – hétköznapinak semmiképpen sem mondható – látvány fogadta az idei Média Hungária látogatóit Tihanyban, innen szólt ugyanis a ma reggeli Danubius Pirítós.

Szausev Xénia


Így készül az extrém pirítós...

Hónapok óta ugratta lufis ötletével Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri műsorvezetőtársát, Vadon Janit, aki köztudottan szereti és gyakrorlja is az extrém sportokat. Így merült fel az a furcsa repülési mód, amelyet eddig  a világon mindössze nyolcan tudtak megvalósítani, de végül a rekordok könyvébe egyikük sem került be. 

Három európai és négy amerikai fiatal vette a fejébe, hogy lufikkal az égbe emelkedik, ill. egy argentin pap, akinek próbálkozása sajnos tragédiába torkollott. Janit azonban a pap szomorú esete sem tudta eltántorítani vágyától, elhatározta, ha törik, ha szakad, ő az év egyik legnagyobb médiaeseményén fog lufikkal repülni.

- Amíg az ember csak tervezget valamit és ábrándozik arról, hogy az ötlete valamikor megvalósul nem sok adrenailn termelődik a szervezetében. 

Viszont amikor egy kicsi de formás 60 kg-os test 3500 lufi végén himálódzik, akkor már van adrenalin bőven és tényleg elhisszük azt, hogy ha valamit nagyon akarunk, az valóra válhat. 


Feri, Jani és Balázs megígérte, tartogatnak még extrém meglepetéseket az idei évre… 

Bár eredetileg hivatalosan is rekordot szerettünk volna dönteni, mivel hitelesítőt nem sikerült szereznünk, így én sem kerülök bele a Guiness Rekordok könyvébe, de a tudat, hogy megdöntöttem a világrekordot a 25 méteres magassággal, bőven elég nekem - mondta a Pirítós oszlopos tagja

A tervek szerint János 8000 db lufival emelkedett volna az égbe, de a viharos időjárás miatt és a műsorvezető biztonsága érdekében a szakértők a lufik egy részét óriáslufikkal váltották ki, így is 3500 db léggömb tartotta végül a bátor rádióst. 


Ez itt 3500 lufi, amelynek alján Vadon János, a Danubius Pirítós műsorvezetője csücsült


A korai időpont ellenére is megtelt a Balaton partja a szakma képviselőivel, akik hatalmas üdvrivalgással köszöntötték Jánost. Az akció után mindenki kezébe fogott egy lufit és Sebestyén Balázs visszaszámlálására midenki egyszerre engedte el azt, gyönyörű látványt nyújtva a Balatoni vendégeknek.

Balázs, Feri és Jani megígérte, tartogatnak még extrém meglepetéseket az idei évre… 

Media Hungary 2009

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!