Megvan az álomcsapat! Cozma is tag - Mocsai az év edzője

Budapest - A február 8-án meggyilkolt Marian Cozma is bekerült a férfi kézilabda NB I 2008/09-es idényének közönségválogatottjába.

Szausev Xénia

A pontvadászat névadó szponzora, a Budapest Bank idén harmadik alkalommal jutalmazza különdíjjal a legjobbakat: az All Star-csapat tagjait, az év felfedezettjét és a legjobb edzőt.
    
A szavazás alapján a szezon felfedezettje nagyon szoros küzdelemben Nagy Kornél, a Dunaferr játékosa lett. A legjobb vezetőedző címet Mocsai Lajos, a bajnok MKB Veszprém trénere nyerte el, aki a voksok nyolcvan százalékát kapta a szurkolóktól. 
    
Az All Star-csapat összeállításában is veszprémi fölény alakult ki: a kapusok között Dejan Peric lett a legjobb, az álomcsapat jobbátlövője Marko Vujin, irányítója Eklemovics Nikola. 

A szezon során elhunyt beállós, Marian Cozma és a balátlövő Ilyés Ferenc is tagja az együttesnek, melyben csak a két szélső, Valentin Ghionea (Pick Szeged) és Törő Szabolcs (Dunaferr) nem veszprémi.

A Budapest Bank Liga All star-csapata 2008/2009

kapus: Dejan Peric (MKB Veszprém)

jobbszélső: Valentin Ghionea (Pick Szeged)

jobbátlövő: Marko Vujin (MKB Veszprém)

irányító: Eklemovics Nikola (MKB Veszprém)

beállós: Marian Cozma (MKB Veszprém)

balátlövő: Ilyés Ferenc (MKB Veszprém)

balszélső: Törő Szabolcs (Dunaferr)

Az év felfedezettje 2008/2009

Nagy Kornél (Dunaferr)

Az év edzője 2008/2009

Mocsai Lajos (MKB-Veszprém)

(Fotók: archív)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!