Pannon Várszínház - Sikeres évet zártak

Veszprém - Évadvégi sajtótájékoztatót tartott a Pannon Várszínház tegnap a Dubniczay-palotában, ahol két színész díjat vehetett át.

Deák Dóra

A Pannon Várszínház a nyolcadik és egyben a legsikeresebb évadját zárta. A 2008-2009-es évad során kétszázöt előadást játszott a társulat összesen százezer néző részére - tudtuk meg Vándorfi László igazgatótól, aki köszönetét fejezte ki a társulat tagjainak jelentős, áldozatos, kiváló munkájukért.

Az igazgató a sajtótájékoztatón ismertette a jövő évad műsortervét is, ami változatos, vonzó előadásokat tartalmaz. A 2009-2010-es színházi évad előadásai között szerepel a János vitéz, amelynek nyáron lesz a bemutatója a várban. Az LGT Emlékzenekar közreműködésével színpadra állítják a Miénk ez a cirkusz című musicalt, látható lesz a Fekete Péter és a Botrány az operában avagy a két tenor című bohózat is.

A művészek az elmúlt évad sikerén felbuzdulva újabb nagy slágerek segítségével megidézik a 60-70-80-as éveket a Tánc-dal-fesztivál 2. előadásában. Ifjúsági bérletben illetve bérleten kívül az Emil és a detektívek valamint a Börtönmusical lesz látható. A következő évadtól a Pannon Játékszín előadásaira is lehet bérletet váltani, amelyben a Virágot Algernonnak, az Omnibusz és A végzetes szerelem játéka című színdarabok szerepelnek.

A sajtótájékoztató végén két művész díjat vehetett át egy szponzori felajánlásnak köszönhetően. A díjat Bakonyi József alapította és az ő választása alapján idén első alkalommal Egyed Brigitta és Koscsisák András színművészek érdemelték ki az elismerést.

Fotó: Gáspár Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!