Akcióban a Barbi Gyilkosok

Veszprém - Koncerttel és új cd-vel ünnepli 10 éves jubileumát a Barbi Gyilkosok zenekar.

Szabó Péter Dániel

A veszprémi undeground szcéna (el)ismert bandája kedden sajtótájékoztatón számolt be a  születésnapi koncert előkészületeiről, amelyet szombaton este 10 órától az Expresszóban celebrál a Harangozó Botond-Németh János-Somogyi Norbert összetételű trió. Persze nem maradhatott el az elmúlt 10 esztendő értékelése sem.  

- A titkunk talán az, hogy sosem gondoltuk többnek és jobbbnak a zenekart, mint ami. Jó szórakozás, egyfajta hobbi nekünk és a rockzenét kedvelő barátainknak  - fogalmazta meg az évente csupán két-három koncertet adó Barbi Gyilkosok ars poeticáját a feszes ritmusokért felelős Somogyi Norbert. 

- Sajnos kevés nyilvánosságot kap az underground kultúra, az amatőr rockzenekarok közössége. Márpedig értékes produkciók születnek ebben a közegben is, jó példa erre az igényes szövegekkel operáló Barbi Gyilkosok együttes - dicsérte a csapatot Porga Gyula, Veszprém kultúráért felelős alpolgármestere, aki azt is elmondta, az önkormányzat tervei között szerepel, hogy a közeljövőben próbahelyekkel segítik majd a veszprémi bandákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!