Áldoktor és garázda a kórházban

Veszprém - Szombaton délelőtt egy 55 éves veszprémi férfi besétált a megyei kórházba, ahol az egyik kórteremben fekvő betegnek azt mondta, hogy ő orvos. A sértett nem igazán hitt neki, nem is foglalkozott vele különösképpen, kiment a nővérpulthoz a zárójelentéséért, közben követte őt az „orvosa” is, aki a következő pillanatban visszament a kórterembe, ahonnan magával vitte a beteg irattárcáját, benne iratokkal, igazolvánnyal és bankkártyával.

Halmos György

A jó személyleírásnak köszönhetően nem sokkal később a buszpályaudvaron igazoltatták az áldoktort, akinél megtalálták az okmányokat. Ellene készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel, valamint okirattal visszaélés miatt indult eljárás.

Aznap délután Balatonkeneséről szállítottak be egy 56 éves litéri férfit, aki a kocsma előtt elesett. Kiderült, hogy a férfi már két napja folyamatosan italozott. 

A kórházban agresszív, kötekedő magatartást tanúsított, majd a folyosón lévő kettő darab támlás széket felkapva azokat a vizsgálóhelyiség ajtajához vágta. A férfi ellen garázdaság miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!