Autók a hőskorból - Oldtimer Szuperkupa a Bakonyban

Megyei körkép - A hétvégén veterán autók népesítik be a Bakony és a Veszprém útjait, ugyanis megyénkbe költözik az év harmadik Oldtimer Szuperkupa mezőnye.

Tremmer Tamás

Idén új névvel, de a hagyományoknak megfelelően rendezik meg a legnagyobb hazai oldtimer autós versenysorozat veszprémi futamát. Ennek megfelelően változatos és látványos mezőny érkezik a királynék városába. Több mint 60 veteránautó startol július 11-én Veszprémből, majd a mezőny közel 230 kilométer hosszú útvonalon kanyarog a Bakony legszebb útjain.

Az oldtimerek több ponton is megnézhetők. Július 10-én 16 órától a Veszprém Arénánál gyülekeznek, majd 21 órakor kezdődik az autók bemutatása az Óváros téren, utána pedig végigvonulnak a városon. A szombati versenynap a Bakonyban kanyarog majd, a 230 kilométeres útvonal érinti a legendás ralipályákat Farkasgyepűt, Tést, Olaszfalut, a Cseszneki szerpentint és olyan szép túrautakat, mint a Hárskút-Lókút vonal, vagy a Bakonybél környéki erdők.

A befutó 16 óra körül várható Veszprém központjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!