MKB Veszprém-exkluzív!- Zágrábba hívják Gál Gyulát

Veszprém - Horvát lapértesülések szerint a Croatia Zagreb kézilabdacsapata szeretné leigazolni Gál Gyulát, az MKB Veszprém KC válogatott beállósát. A Sportske Novosti című újság szerint a horvát csapat a Hamburgba távozó Igor Vori helyére akarja szerződtetni Gált.

Horváth Gábor

A játékosnak élő szerződése van a Veszprémmel, ám az egyesületnél korábban úgy nyilatkoztak, hogy megfelelő ajánlat esetén elengedik. 

Az MKB nemrég szerződést kötött Renato Sulic-csal, és mellette beálló-poszton Uros Vilovski is rendelkezésre áll.  Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom a hírt. 

- Még három évig szerződés köt a veszprémi csapathoz, amelynél július 20-án elkezdem a felkészülést - nyilatkozta a Naplónak Gál Gyula, aki áprilisban szenvedett keresztszalag-szakadást. 

A jól sikerült műtéten átesett, 32 esztendős kézilabdázó elmondta, most elsősorban arra koncentrál, hogy a rehabilitációja megfelően haladjon.  

- Az orvosok szerint is jól megy a felépülésem, úgy tűnik, hogy száz százalékos állapotban tudom elkezdeni a nyári munkát - tette hozzá a beállós.

(Fotó: archív)

Olvassa el a veszprémi kézisekről írott cikkeinket itt!

Exkluzív interjú Mocsai Lajossal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!