Pihenni mennek a Pirítós műsorvezetői - A legjobb pillanatokat idézi majd a rövid hét programja

Napló - Az augusztus 20-i ünnepi hetet pihenéssel tölti a Danubius Pirítós három műsorvezetője. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani azonban egy pillanatra sem hagyja cserben hűséges hallgatóit, ezért a reggeli műsor legemlékezetesebb pillanatait válogatták össze, amíg mini-szabadságukat töltik családjukkal.

Nagy Terka

Hétfőtől szabadságra megy Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani. A Danubius Pirítós műsorvezetői persze nem hagyják poénok nélkül a hallgatókat, az elmúlt adások legemlékezetesebb pillanataiból Best of… adás készül. 

Így újra megtudhatjuk, hogy melyik mesefilm milyen függőséget okoz, illetve hogyan szerethetjük meg gyermekünk választottját, de az is kiderül az ébresztőóra tesztből, hogy mire ébred az ország. 

A Danubius Pirítós sztárvendégei közül Frei Tamás, Kozsó és Kovács Áron is újra hallható lesz. Aki lemaradt Vadon Jani lufis égbe meneteléről vagy épp a Forma 1-es kerékcsere versenyről, annak is érdemes lesz a Danubius Pirítóst hallgatni jövő héten, mert ezek az emlékezetes pillanatok mind-mind adásba kerülnek Sebestyén Balázs és Besenyei Péter közös repülésével együtt.

Így lesz min nevetni, amíg a három műsorvezető szabadságát tölti. Sebestyén Balázs egyébként Kínába utazik és huszonnegyedikén egyenesen a reptérről érkezik adásba, míg Rákóczi Feri családjával a Balaton mellett kapcsolódik ki. 

Vadon Jani országjáró túrára indul, amiből természetesen a közös családi hobbi, a falra- és hegyre mászás sem maradhat ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!