Beyoncé szexi előadást ígér

Napló - Az Alkonyat – Újhold című film exkluzív jeleneteit láthatják a VMA nézői szeptember 13-án, ugyanis a rajongók által nagyon várt mozi szereplői is ellátogatnak az MTV egyik legrangosabb díjátadójára. Ráadásul aktuális kislemez dalával, a „Sweet Dreams”-el fogja elkápráztatni a közönséget Beyoncé is.

Nagy Terka

A lélegzetelállító show-t ígérő énekesnő jelöltként is főszereplője lehet a díjátadónak, hiszen kilenc kategóriában jelölték, olyan előadók között, mint Jay-Z vagy Lady Gaga.

Beyoncé egyedülálló hangzást és úttörő táncmozdulatokat ígér a 2009-es MTV Video Music Awards színpadán. A győztesek névsorát élőben hirdetik ki New Yorkban, szeptember 13-án vasárnap, helyi idő szerint este 9 órakor.

A napokban jelentette be az MTV, hogy az energikus szórakoztató és igazi szupersztár Beyoncé fog fellépni a szeptember 13-án megrendezésre kerülő eseményen. 

Csodálatos hangjával, koreográfiájával és összehasonlíthatatlan tánclépéseivel lebilincselő előadást ígér. Az I Am… Sasha Fierce című multi-platina albumáról adja elő aktuális kislemezdalát, a „Sweet Dreams”-et. 

Az énekesnő egyébként jelöltként is szerepel a show-ban: „Single Ladies (Put A Ring on It)” című száma kilenc jelölést kapott. Többek között „Az év videója” és „Az év női videója” címért versenyez olyan hihetetlen előadók sorában, mint például JAY-Z, Lady Gaga, Green Day, Pink, Taylor Swift és a Muse.

A díjátadó házigazdája Russel Brand komikus lesz, továbbá jelen lesz többek között Katy Perry, Ne-Yo, Nelly Furtado, Chace Crawford, Leighton Meester and Miranda Cosgrove

A show közben az Alkonyat – Újhold című filmből ad rajongóinak exkluzív előzetest az MTV, továbbá a film zenei albumáról bemutatják az első „Meet Me On the Equinox” című kislemezdalt.  

Az MTV Viedo Music Awards-on képviseltetik magukat a film sztárjai is: Robert Pattinson, Kristen Stewart and Taylor Lautner.  Az év egyik legjobban várt filmje november 20-án kerül a mozikba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!