Elvesztette nevelt fiát, míg narkót vett

Philadelphia - Narkóvétel közben elvesztette nevelt fiát egy férfi az Egyesült Államokban, amiért aztán rendőrségi segítséget kért.

MTI

A 31 éves férfi autójában hagyta a hatéves fiút, míg lebonyolította hajnali drogvásárlását. Amikor visszatért, nem találta a kocsit - és persze a gyereket sem. Kétségbeesetten keresgélt a parkolóban, ám eredménytelenül, mire leintett egy arra érkező rendőrautót.
    
A férfi igyekezett nem nagydobra verni, hogy mit keresett hajnali fél ötkor a környéken egy hatéves gyerekkel az autójában, de hamarosan kiderült a drogdolog. 
    
A rendőrség két órával később meglelte a kocsit, benne a fiúval, akinek nem esett bántódása. Az autó csaknem egy kilométerre volt onnan, ahol a férfi leintette a járőrkocsit. Hogy valaki elvitte-e vagy a drogvásárló emlékezett rosszul a parkolás helyére, nem tudni. Most kiskorú veszélyeztetése címén is büntetés kap.
    
A gyerek az anyjához került, nevelő apja börtönbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!