Ezen csak röhögni lehet

Napló - Elképesztő szélhámosság áldozata lett a bolgár Levszki Szófia labdarúgócsapata: az együttes négy meghatározó játékosát a CSZKA Szófia elleni városi rangadó előtt az orosz bajnok Rubin Kazanyhoz csábították szerződés reményében, ám átigazolásról szó sem volt, a Levszki pedig ki is kapott a derbin (2:1).

B. Virág Rita

Az ominózus találkozó előtt a BL-ből a Debrecen ellenében búcsúzó csapatból Zsivko Milanovot, Jusszef Rabehetet, Darko Taszevszkit és Zé Soarest hívták a Kazanyhoz, de mint kiderült álügynökök keresték fel a Levszki vezetőit, így Oroszországban nem is tudtak a dologról. 

A Levszki szurkolói a vezetőket hibáztatják a történtekért, mondván, a profi futballban ilyesmi nem fordulhat elő.

És milyen igazuk van a drukkereknek. Hiszen azt nehezen lehet elképzelni, hogy komoly klubvezetők ne vennék fel azonnal a kapcsolatot a másik féllel. És azt is, hogy a rangadó előtt csak úgy elengedik a nagyvilágba a legjobbjaikat. 

Az álmenedzserek nyilván parádés alakítást nyújthattak, hogy senkinek sem jutott az eszébe a kazanyiakat hívni, keresni. Vajon milyen összeget ajánlhattak az ügynökök, amiért se szó, se beszéd a városi rangadó előtt a Levszki vezetői azonnal útnak indították a négy legjobbjukat? 

No és a játékosok. Vajon mit érezhettek, gondolhattak, amikor megérkeztek Kazanyba, a világ másik végére, ahol az égvilágon senki nem várta őket, s azt sem tudták, mihez kezdjenek. 

Elképzelem, ahogy pánikszerűen nekiláttak telefonálgatni a reptéren. S néhány hívás után kiderült, hogy óriási blama áldozatai lettek. Nem hiszem, hogy röhögtek. 

Pedig ezen csak azt lehet. Ezek után pedig már csak az lenne a röhejes, ha épp a CSZKA elleni fiaskó miatt bukná el a bolgár bajnokságot a Levszki...
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!