Fejős Éva a zenetévén! - Tinédzser-problémákat segít megoldani az írónő

Napló - Fejős Éva, napjaink egyik legsikeresebb írónője október 6-án feltűnik a VIVA TV képernyőjén. A sikeres bestseller írónő a csatorna Interaktív - Egymás közt című műsorának állandó tanácsadójaként jelentkezik majd kedd délutánonként. Ezentúl bárki kérhet Évától tanácsot, legyen szó szerelemről, barátságról, családi gondokról vagy egészen egyedi problémákról, a szakértő segít megoldani – egymás közt.

Kiss Nikolett

Fejős Éva csatlakozott a VIVA Interaktív Egymás közt című műsorának szakértőgárdájához. Ezentúl hozzá is bátran fordulhatnak tanácsért a tévénézők. 

Minden olyan témában segít, amely a mai fiatalok életét érinti. Az írónő igyekszik megoldást találni a különféle problémákra.

„A problémák többsége az önbizalomhiányból fakad, amit erősíteni kell. Ebben már jókora tapasztalatot gyűjtöttem, hiszen a Nők Lapja újságírójaként és regényíróként folyamatosan segítek az olvasóimnak. 

Eddig sikeresen működött ez a küldetésem” – mondta Éva, akinek feltett szándéka, hogy a műsoron keresztül segít felépíteni a fiatalok énképét, és elhitetni velük, érdemes hinniük magukban.

„Gyakran találkozom a fiatal olvasóimmal, akiknek mindig azt tanácsolom, ne adják föl az álmaikat. Az én életem is példa arra, hogy érdemes kitartani a gyerekkori álmok mellett, mert megvalósulhatnak, ha hiszünk bennük, és teszünk értük” – tette hozzá.

Fejős Éva igazán sokoldalú személyiség. Gyerekkora óta ír novellákat, krimiket. Az első könyve 1999-ben jelent meg, Holtodiglan címmel. Minőségi Újságírásért Díjat kapott 2003-ban a petesejt-adományozás törvényi szabályozásában rejlő ellentmondások feltárásáért.

A szakértőként debütáló írónő az emberi kapcsolatok nagyon jó ismerője. Erről tanúskodnak sodrólendületű, izgalmas könyvei is, amelyek minden esetben rólunk szólnak. 

Legutóbbi, Csajok című sikerkönyve után karácsonyra ígéri az írónő legújabb, Eper reggelire című kötetét.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!