Navracsics Mesterházytól kér segítséget

Napló - Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője Mesterházy Attilától, a Magyar Szocialista Párt frakcióvezetőjétől kért segítséget a Veszprém-Zirc vasútvonal megmentéséhez. Az alábbiakban közöljük a levelet.

Kiss Nikolett

"Az elmúlt napokban mind a parlamentben, mind a nyilvánosság különböző fórumain hangot adtunk annak a véleményünknek, hogy a vasúti szárnyvonalak kormány által tervezett megszüntetése közép- és hosszútávon is súlyos következményekkel jár a magyar társadalom egészére.

Tudatában vannak ennek nemcsak a megszüntetésekkel érintett területek lakói, de mindazon felelős politikusok és közéleti személyiségek is, akik a jelenlegi, válságban vergődő ország helyett egy gyarapodó Magyarországot szeretnének látni.

Tudjuk: a gazdasági növekedés teremtheti meg azt az anyagi fedezetet, amely a vidék mindennapi élete szempontjából elengedhetetlenül fontos vasútvonalak megmaradását lehetővé teszi.

Addig is azonban, amíg a gazdasági növekedés újraindul, mindannyiunknak meg kell tennünk minden tőlünk telhetőt, hogy megőrizzük a közösségi közlekedés hálózatát.

Ezért is töltött el örömmel, amikor a sajtóból értesültem, hogy Ön személyes befolyását is latba vetette a Tapolca és Ukk közötti vasútvonal megőrzése és szinten tartása érdekében.

Bizakodással tölt el, hogy miközben pártja országosan támogatja a vasútvonalak felszámolását, Ön személyesen is közbeavatkozik azért, hogy az a választókerület, ahol Ön indulni kíván a legközelebbi országgyűlési választásokon, megtarthassa vasúti összeköttetéseit.

Tisztelt Mesterházy Attila Frakcióvezető Úr!

Mint veszprémi ember fordulok Önhöz, akit szintén ezer szál köt szülővárosomhoz. Kérem, segítsen abban, hogy a Tapolca-Ukk vasútvonalhoz hasonlóan a Veszprém-Zirc vasútvonal is fennmaradjon. Ön nemcsak veszprémi, de a kormánypárt frakcióvezetője is.

Bízom benne, hogy ahogyan a jelöltségének otthont adó választókerület, úgy Veszprém érdekében is hasonlóan agilis módon jár el. Ígérem, én minden segítséget megadok ehhez a tevékenységéhez."

                                                       Őszinte nagyrabecsüléssel:
Dr. Navracsics Tibor
frakcióvezető

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!