Távozik a Pick Szegedtől Vladan Matic

Budapest - A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetősége csütörtökön közös megegyezéssel szerződést bontott Vladan Matic vezetőedzővel.

MTI

A kezi.hu című honlap szerint a szerb szakember távozása nem meglepő, mivel a Kecskeméttől elszenvedett szerdai vereséget (40-32) követően a szurkolók egy emberként követelték menesztését.
   
Matic 2007-ben bajnoki címhez segítette a Szegedet, egy évvel később pedig Magyar Kupát nyert az együttessel. Márciusban a Nordhorntól a KEK negyeddöntőjében elszenvedett 34-25-ös vereség után felajánlotta lemondását, ám végül az évad végéig a helyén maradt, majd a klubvezetés úgy döntött, hogy az új szezont is a szerb szakemberrel kezdi meg a csapat.
   
A Csurgó elleni szombati bajnoki mérkőzésen ideiglenesen Avar György eddigi másodedző és Lele Ambrus klubelnök ül a kispadon.
    
Az egyesület további bejelentéseket vasárnap délután közöl a szurkolói ankéton, ekkor kiderülhet az is, ki lehet az új vezetőedző. A posztra a Tisza-partiak korábbi trénere, a jelenleg Nagy-Britanniában dolgozó Dragan Djukic a legesélyesebb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!