Munka vagy szórakozás?

Míg a legtöbb ember szórakozással, addig a színészek egy része fellépéssel tölti az év utolsó napját.

Deák Dóra

Zayzon Csaba és Stefancsik Annamária, a Pannon Várszínház két művésze is egész estes műsort ad 31-én Székesfehérváron. 

- Igyekszünk a legtöbb műfajt érintve, de többnyire zenés számokkal szórakoztatni a közönséget szilveszterkor.

Én már teljesen hozzászoktam, hogy munkával kell töltenem ezt az éjszakát, soha nem voltam bulizós, így egyáltalán nem megterhelő számomra. Évekkel ezelőtt, volt olyan szilveszter, hogy egy éjszaka több helyen is felléptünk, idén egy helyen maradunk - tájékoztatta lapunkat Zayzon Csaba.

Módri Györgyi, a Petőfi Színház színésze is fellépéssel tölti évek óta a szilvesztert. 

- Nekem a szilveszter olyan, mint bármelyik másik nap. Az elmúlt években mindig több fellépésünk volt egy éjszaka alatt, ezért furcsa, hogy idén csak egy lesz - mondta Módri Györgyi, aki Tótvázsonyban lép fel Kőrösi Csabával és Szeles Józseffel, ahol operett slágerekkel búcsúztatják az óévet.

Az év utolsó napján, mint zenész lép fel Bakonyvári Sándor és nem mint operett-é s musicalénekes. - Petrik Katival két éve szórakoztatjuk a közönséget népszerű operettek betétdalaival, a szilvesztert azonban külön töltjük, mindketten saját zenekarunkkal lépünk fel.

Én már annyira hozzászoktam, hogy zenéléssel töltöm az esztendő utolsó éjszakáját, hogy már hiányozna, ha nem a hangszerem mögül köszönthetném az új évet - fogalmazott Bakonyvári Sándor.

*

A zenészek, énekesek, színészek többnyire fellépéssel töltik az év utolsó napját, ám ők ezt nem munkának fogják fel.

Legtöbbjüknek a munkája a hobbija, lételemük a közönség szórakoztatása, jókedvre derítése, így nekik az lenne szokatlan, ha nem a hangszerek, mikrofon mögül vagy a színpadról búcsúztatnák az óévet és köszöntenék az új évet, hanem a közönség soraiból.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!