Gál Gyula: mégis Zágráb?

Tatabánya, Veszprém - Vasárnapi sajtóinfomációk szerint Gál Gyula a horvát CO Zágráb csapatában folytatja pályafutását. Az MKB Veszprém KC az idei szezonra Tatabányára kölcsönadott kézilabdázója nyáron került ki a címvédő bakonyiak keretéből.

Horváth Gábor

A Bajnokok Ligája induló zágrábiak nemrég elveszítették egy beállósukat: a norvég Frank Lökét kilenc hónapra eltiltotta a nemzetközi szövetség, mert a játékos korábban két együtteshez is aláírt.

Néhány médium úgy tudja, hogy a CO már megállapodott az MKB-val az élő szerződéssel rendelkező Gál Gyula kivásárlásáról. A veszprémi vezetők azonban nem erősítették meg a hírt.

Hajnal Csaba ügyvezető megkeresésünkre elmondta, a Zágráb valóban érdeklődik, a játékos azonban június 30-ig a Tatabánya alkalmazottja, így a horvátoknak először velük kell egyeztetniük. A Carbonex vezetői közölték: várhatóan a napokban megkötik a szerződést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!