Pápán a The Irish Dance Experience Show

Pápa - Különleges előadás házigazdája lesz a Jókai Mór Művelődési Központ (JMK) február 12-én, pénteken este hét órakor.

Kiss Nikolett

Egy közel húsz tagú táncegyüttes lesz a vendég, a műsor felejthetetlen élményt jelent majd a közönség számára. Az ír kultúra jellegzetességei - a lenyűgöző muzsika és temperamentumos táncok - világszerte hódítanak: hazánkban is évek óta népes tábort vonzanak. Így sokak érdeklődését felkeltheti a The Irish Dance Experience Show, Catherine Gallagher társulata az ír sztepptánc kiváló táncművészeiből áll.

Az együttes alapítója, szólótáncosa és koreográfusa az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok Catherine Gallagher. A négy testvér közül a legidősebb, Michael Patrick Gallagher már tizenkét évesen világbajnokságot nyert, jelenleg a Riverdance amerikai csapatának vezetője. A legfiatalabb testvér, George Bernard Gallagher szintén a világhírű Riverdance táncosa, Barry John Gallagher a Lord of the Dance tagja.

- Úgy érzem, a közönség fiatal, új arcokat és lábakat keres az ír táncprodukciók világában. Michel Flatley, Jean Butler és Colin Dunne nagyon tehetséges táncosok, akik inspiráltak engem, de most itt az ideje, hogy megmutassam a világnak saját kreatív képességeimet - fogalmazta meg legfőbb célkitűzéseit Catherine Gallagher, aki megálmodta és színpadra vitte azt az egész estés ír sztepptánc show-t, amit most a pápai közönség is megismerhet.

A The Irish Dance Experience Show az ír tánc élményét nyújtja. A profi művészek elképesztő sebességgel, élénk és kifinomult bokamozgással, jó ritmusérzékkel szteppelnek a frenetikus zenére. Catherine modernebb zenei alapokra helyezett fantáziadús koreográfiái, eredeti műsora ámulatba ejtik a publikumot.

A Napló pápai ügyfélszolgálatán a jegyek még korlátozott számban kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!