Életbe lépett a trafficPOINT

Veszprém - Már három hete működik a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság trafficPOINT rendszere, amelyen azok tudnak keresni adatokat, akiket gépkocsival elkövetett szabályszegés közben fotóztak le - tájékoztatott a rendőrség.

Halmos György

Aki rendelkezik internet hozzáféréssel az akár otthonról is megtekintheti a szabálysértése során készült felvételt. A rendszerbe lépéshez az ügyfélnek meg kell adnia a március 1-je után postai úton megküldött ügyirat (értesítés vagy határozat) azonosítóját és a gépjárműve rendszámát. Az internetes webhely címe: kozigbirsag.police.hu.

A trafficPOINT rendszer ügyfélportálján további fejlesztéseket szeretne végrehajtani a rendőrség. A tervek között szerepel, hogy lehetőség legyen internetes, bankkártya alapú befizetésekre, majd következő lépésként - jogszabályi rendezések után - akár a teljeskörű iratbetekintés is biztosíthatóvá válhat az ügyfelek számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!