Elmarad a lovas majális Berhidán

Berhida - Elmarad a szombatra tervezett lovas majális a településen, az ingyenes rendezvényt június 12-én pótolják, tájékoztatta lapunkat a szervező Berhidai Lovasok KSE.

Szabó Péter Dániel

A városban már hagyománynak számító, több ezer főt vonzó esemény azért halasztják el, mert a több napig tartó esőzés használhatatlanná tette az egyesület Dankó utcai pályáját. A program nem változik, június 12-én, szombaton is reggel kilenc órától indulnak a programok.

Az érdeklődők látványos lovasbemutatót és fogathajtó produkciót is láthatnak, míg a vállalkozó kedvű vendégek játékos ügyességi típróbában vetélkedhetnek. Kora délutántól aztán a kulturális programoké lesz a főszerep, fellép többek között a Pearl Dance tánccsoport, a Kids Rock & Roll SE, a Ri-Sza Dance Club, a Belle Donne tánccsoport és a Sona Sonus Rock Színkör, de Szauerwein Tibor lovas kaszkadőr Részeges cowboy című produkciójának is tapsolhatnak majd a látogatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!