Élelmiszereket adományoztak gyerekeknek

Veszprém-Gyulafirátót - Csaknem 400 ezer forint értékű élelmiszer adomány érkezett a megyénkbe kedden, amelyből majd 134 gyerek részesül.

Mátételki András

A gyulafirátóti lakásotthonban megtartott sajtótájékoztatón Kozsnyánszky Gyula, a Mecsek Füszért Zrt. vezérigazgatója, a Coop Hungary Zrt. ügyvivő testületének a tagja elmondta: a Coop Segély Alapítvány jóvoltából tavaly 50 millió forint értékű vásárlási utalványt és élelmiszercsomagot adtak át a borsodi árvíz- és a megyénkbeli vörösiszap-károsultaknak. Idén a gyerekek táplálkozásának támogatását tűzték ki célul. A szállítmányról szóló adománylevelet Jungvert Valéria vette át. A megyei gyermekvédelmi központ igazgatója azt mondta, az élelmiszer alapanyagoknak köszönhetően a felszabaduló pénzt minőségi étkeztetésre és egyéb célokra használják. Az adományból 134 különleges szükségletű gyerek (fogyatékosok, betegek, három éven aluliak) részesülnek, akik lakásotthonokban, illetve nevelőszülőknél élnek.Kovács Norbert, a megyei közgyűlés alelnöke megköszönte az adományt, majd az összefogás fontosságáról beszélt.
 
(Társadalmi célú felelősségvállalás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!