Háromszoros a túljelentkezés az időközi választáson

Balatonudvari - A november hatodikára meghirdetett időközi választáson háromszoros a túljelentkezés a polgármesterségre és a képviselői helyekre is, tudtuk meg Nagy-Zvér Ildikótól.

Győrffy Árpád

A megbízott jegyző a helyi választási iroda vezetőjeként elmondta, a napokban lezárult a jelölési időszak, ami alatt sem szóban, sem írásban nem érkezett kifogás. Az egyik polgármester jelölt a jelenlegi polgármester, Szabó László. Megméretteti magát továbbá  Kiss János, aki legutóbb is indult a polgármesterségért és képviselőségért is, de akkor nem járt sikerrel. A harmadik polgármesterjelölt az egyik jelenlegi képviselő, Pintérné Mészáros Erzsébet, aki képviselőként is indul. A négy képviselői hely egyikére pályázik még Fodor Frigyes Péter, Sötét György, Marton János, Tavasz László, Nagy András, Bocskayné Kurucz Mónika, Kurucz Istvánné, Pákozdi Sándor, Jánosi Attila, Rolkó Gábor és Békefi Edina. A jelöltek között van a jelenlegi testület minden tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!