Bundabotrány - Gyanúsítottként hallgattak ki egy veszprémi focistát

Budapest, Veszprém - A fogadási botrányban gyanúsítottként hallgatták ki, az NB II-es Veszprém FC védőjét, H. Gyulát.

zaol.hu

A Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön és pénteken ugyanis újabb három, volt siófoki labdarúgót hallgatott ki gyanúsítottként. Fazekas Géza, az ügyészség szóvivője a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árulta el, kikkel bővült a gyanúsítottak köre, mindössze annyit közölt, hogy a három beidézett játékosnak köze lehet az eddig is gyanús találkozókhoz.

A hírek szerint eddig a Honvéd-Siófok 2:2-vel zárult Magyar Kupa elődöntő, a 2:5-ös végeredményt hozó Siófok-Kaposvár bajnoki, valamint az 5:3-mal végződött Zalaegerszeg-Siófok összecsapás került látótérbe.

H. Gyula, a 2008/09-es bajnoki évadban futballozott Siófokon, tavaly február óta pedig a Veszprém FC színeit erősíti.

Próbáltuk utolérni a védőt, ám nem tudtuk. Információink szerint ügyvédjétől azt a tanácsot kapta, az ügy tisztázásáig a médiának ne nyilatkozzon.

Vágó Attila, a Veszprém FC mestere elmondta, nála a játékos az egyik legnagyobb tekintélyű labdarúgó a pályán és öltözőben is, aki mindig segíti a fiatalokat. Ennél többet azonban nem akart hozzászólni az ügyhöz.

Cseresznyés Péter, a VFC ügyvezető igazgatója, a lapunkhoz eljuttatott közleményében a következőket írta: "Nincs hivatalos információnk az ügyről. Jelenleg szünet van és a téli pihenőjüket töltik a játékosok. Remélhetőleg, a január eleji kezdésre minden rendeződik, mert a védőjátékos fontos pontja a csapatunknak. A vezetőedzőnk elégedett a játékos mérkőzésen mutatott teljesítményével, az edzésmunkájával, aki nagy segítője a fiatalok csapatba építésének."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!