Bikinis szépségek és Vastag Csaba

Veszprém - Jó hangulat, pörgős zenék, Vastag Csaba, és nyolc gyönyörű nő... Mi kell még egy fantasztikus délutánhoz? Megválasztották a legszebb lányokat Veszprém megyében...

Napló Online

A Miss Alpok Adria és Veszprém megye Szépe választáson irigylésre méltó dolga volt a férfiaknak, hisz csodaszép lányok vonultak fel a Balaton Plazaban megrendezett versenyen. A lányok utcai ruhában, egy szexi vetkőzés után fürdőruhában, majd koktélruhában is megmutatták magukat, ezután bebizonyították, hogy nem csak szépek, de okosak is. A nyolc versenyzőnek egy-egy Veszprém megyei nevezetességet, látnivalót (Szent István Völgyhíd, Szigligeti vár, Herendi Porcelánmanufaktúra, MKB Veszprém KC, Tapolcai Tavasbarlang...) kellett bemutatni a nehéz helyzetben levő zsűri előtt - akik között Vastag Csaba, énekes, Gulyás Péter, kézilabdázó, Szélesi Sándor, forgatókönyvíró, és Mitev Viktor, filmrendező is jelen volt.

A lányok látványa, és a színházba illő koreográfia már önmagában is remek program volt, de a jó hangulatot tovább fokozta Vastag Csaba, aki a verseny folyamán többször is a színpadra pattant. Először azért, hogy "rendet tegyen" a versenyzők között, akik a pódiumon kisebb harcot vívtak egy Vastag Csaba fényképért, majd szó szerint elolvadtak, amikor a tehetségkutató-győztes énekes mikrofont ragadott, és elénekelte Tom Jones "szexbombáját", ezután a szépségversenyt vezető, gyönyörű hangú Halas Adelaidával énekeltek egy duettet, és persze nem maradhatott ki a sorból a SIngSingSIng egyik betétdala sem.

Amíg a zsűri összeszámolta a pontokat - a fő szempont az összhang és a természetesség volt - addig Vastag Csaba szórakoztatta a közönséget, igazi bulihangulat kerekedett, amikor az énekes a rajongók közé lépett és egy székről adta elő a Hooligans Királyányát, a Wonderful World-öt, a Hangokba zárva és a Jégszív című dalokat.

A feszültséget nem lehetett tovább fokozni, így a zsűri eredményt hirdetett.

A második udvarhölgy Egyed Mónika 18 éves veszprémi lány lett, első udvarhölgynek Kovács Petrát, a 17 éves szentgáli hölgyet, és a legszebbnek Tóth Orsolyát, a 22 éves pétfürdői szépséget választották.

A nyeremények között átadtak fotósorozatot, különdíjakat, színházjegyet, szépségcsomagot, ajándékutalványokat.

A második és harmadik lány a középdöntőbe jut tovább, míg az első helyzett az országos döntőben képviselheti megyénket. A döntő első három helyezettje Horvátországban, Dubrovnikban mértetteti meg magát a nemzetközi, Miss Alpok Adria szépségversenyen.

Az ünneplést ismét Vastag Csaba tette teljessé, az "Azért vannak a jó barátok" dallal koronázták meg a műsort.




A jelöltek:

1. Balogh NIkolett

2. Vendrei Márta

3. Kovács Petra

4. Szabó Heni

5. Tóth Orsolya

6. Egyed Mónika

7. Reider ZIta

8. és egy ismerős arc, Zsebeházi Klaudia

Vastag Csaba, Gulyás Péter, Mitev Viktor és Szélesi Sándor nőideálja, a Miss Alpok Adria és Veszprém megye választáson készült videóért kattintson ide. Képsorozatunk a lányokról, ide kattintva tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!