A Napló a kedvence

Tapolca - Sebők Mihály feleségével több mint negyven éve előfizetője lapunknak, de már diákkorában is a Naplót olvasta.

Tóth B. Zsuzsa

- Nem is tudom, mióta ismerem az újságot, egyszerűen hozzátartozik az életemhez, hiszen már a reggeli kávé mellett átlapozom, később aztán visszatérek a cikkekre, amelyek felkeltették az érdeklődésemet. Reggel nincs időm elmélyedni benne, mert vár a munka, de a rituálé fontos, hogy belenézzek a hírekbe. Ha valami miatt, például ünnepeken nincs újság, már hiányzik - nevet Sebők Mihály.

- Délután veszem elő újra, akkor már szinte minden betűjét elolvasom. Főleg telente van erre időm, még a rejtvényeket is megfejtem. Jók, mert nem kell rájuk sok idő, de megmozgatja az ember az agyát valamivel. Legszívesebben a napi híreket olvasom, a megye és a környék eseményeit, jó, hogy azokról lehet tájékozódni a lapban.

- Nem nagyon nézek tévét, nekem nincs számítógépem, internetem, nem is lesz, én szeretem az újságot lapozgatni - válaszolja komolyan, amikor információszerzési szokásairól kérdezem. - Az egy helyben ülés amúgy sem nekem való, de az újság, az leköt. A politika, a kultúra is érdekel, a sport már kevésbé. Jó, hogy sok a kép és hogy nagy részben színesek. Örülnék, ha kevesebb lenne a hirdetés, de tudom, hogy ez nagyon fontos a lap fenntartása szempontjából. Nem is változtatnék, ha rajtam múlna, tetszik az újság - mondja Sebők Mihály.

Hozzáteszi, hogy örömmel fedez fel olyan cikkeket az Utazó mellékletben, amelyek általa már ismert helyeket mutatnak be. Feleségével sokat utaznak, szeretnek más vidékeket megismerni. Amellett a Szép otthon mellékletet szintén szereti olvasni, azt mondja, remek ötleteket ad. Annak pedig külön örül, hogy előfizetőként olcsóbban jut a laphoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!