Anyának és újszülött gyermekének nincs hova mennie

Zala megye megmozdult: többen jelezték, hogy befogadnák a hétfőn bemutatott anyát s újszülött gyermekét. A kis családnak valószínűleg ez az egyetlen lehetősége, hogy együtt maradjon, hisz nincs hova menniük.

Zalai Hírlap

- A cikk megjelenése után ketten is voltak nálam a kórházban - bocsátja előre Németh Edit, aki azért küzd, hogy amikor elhagyják az újszülött osztályt, kisfia ne kerüljön csecsemőotthonba. A cél: találni valakit, aki otthont és anyagi segítséget nyújt számukra. - Egy ságodi hölgy felajánlotta, hogy hozzá költözhetünk, és nem kell fizetnem sem rezsit, sem lakbért. A másik hölgy, bár maga is albérletben lakik, de ugyancsak szívesen befogadna bennünket.

A Cserszegtomajon élő Fehér Erzsébet a Zalai Hírlap szerkesztőségében jelezte: teljesen berendezett apartmant biztosít anya és gyermeke számára.

- Sok hasonló történetet hallottam már, ám most éreztem először, hogy mindenképpen segítenem kell. Lakbért nem is kérnék, csak a rezsit kellene kifizetni, mert nyugdíjasként azt nem tudnám kigazdálkodni. Az anyuka elfoglaltsága esetén pedig szívesen vigyáznék a babára - mondta az asszony a Zalai Hírlapnak. A cikk folytatásához kattintson ide.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!