Die Hard-forgatás a hajmáskéri lőtéren (videó)

Hajmáskér - A honvédség Mi-24 es-harci helikoptere is részt vett a napokban a Bruce Willis nevével fémjelzett Die Hard film forgatásán a nullponti lőtéren.

Szabó Péter Dániel

Olyan jelenteket vettek fel az MH Bakony Harckiképző Központ kezelésében lévő lőtéren, amelyben komoly szerepet kap a Mi-24-es harci helikopter. A napokban egyébként moszkvai repülős jelenetet forgattak a Duna felett, ahol sokan megnézték a Rákóczi híd és a Lánchíd között repülő gépet. A Magyar Honvédség harci helikopterének jelzését a digitális utómunka során alakítják majd át orosszá.

A nagy sikert arató Die Hard-sorozat ötödik részét áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, ahol 86 napon át, több helyszínen zajlanak a produkció munkálatai. A film a sztori szerint főként Oroszországban játszódik, ahova a Bruce Willis alakította John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát. A világhír felé repülő harci helikoptert 2013 februárjában láthatjuk majd viszont a filmvásznon. 

Videó:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!