Horváth Attila őrnagy vehette át az év katonája elismerést

Veszprém - Az „Év katonája” kitüntetést vehetett át az MH 54. Veszprém Radarezred csapatünnepén Horváth Attila őrnagy, a támogató zászlóalj parancsnokhelyettese.

Szabó Péter Dániel

Ezt követően elismerések átadására került sor a Kossuth-laktanya alakulóterén. A Hende Csaba honvédelmi miniszter által adományozott „Év katonája” elismerést Sáfár Albert dandártábornoktól, a légierő haderőnem főnökétől vehette át Horváth Attila őrnagy, a támogató zászlóalj parancsnokhelyettese, míg Zentai László ezredes az elmúlt időszakban kiválóan teljesítő katonák és közalkalmazottak munkáját díjazta.

A csapatünnep eztán a Jutasi úti Honvéd-sporttelepen családi- és sportprogramokkal folytatódott. A gyermekprogramok és látványos technikai bemutatók mellett nagy sikere volt a derék férfiakat bográcshoz csábító főzőversenynek, de zenés-táncos kulturális műsoroknak is tapsolhatnak a katonacsaládok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!