Újszülött csontmaradványait találták meg egy sporttáskában

Veszprém - Egy újszülött 1-3 évvel ezelőtti csontmaradványait találták meg a 82-es út mellett, Gyulafirátót és Eplény között egy sporttáskában - tájékoztatott a rendőség.

Napló Online


Az április 16-án megtalált sporttáskában ismeretelen eredetű csontokat találtak erdőtisztítás közben. Az eljárásba bevont orvosszakértő véleménye szerint a talált csontok egy újszülött körülbelül 1-3 évvel ezelőtti maradványai lehetnek - közölte Kómár Viktória megyei rendőrségi sajtószóvivő.

A rendőrség kéri, hogy akinek ismeretségi körében van olyan nő, akinek az elmúlt 1-4 évben a várandósságot követően gyermeke születhetett, azonban a szülés időpontja után csecsemő az anya környezetébe nem került, illetőleg az elhalt csecsemő kilétével, vagy az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályát a 88/428-022 hívószámú telefonon, tájékoztatott Kómár Viktória, a megyei kapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!