Legyőzhetetlen az MKB

<b>León, Veszprém</b> - A legjobb nyolc csapat közé jutott a kézilabda Bajnokok Ligájában az MKB Veszprém KC, amely remek játékkal győzte le szombaton a spanyol Ademar León együttesét idegenben.

Horváth Gábor

Továbbra is hibátlan a veszprémi kézilabda-együttes a legrangosabb nemzetközi kupasorozat középdöntőjében: Mocsai Lajos gárdája mindegyik idei BL-mérkőzését megnyerte, utóbbi kettőt ráadásul idegenben, ami óriási bravúrnak számít. 

Az elhunyt játékosát, Marian Cozmát gyászoló csapat február 22-én könnyedén nyert Franciaországban, most szombaton pedig - a hazai mérkőzéshez hasonlóan - idegenben is megverte (30:32) az Ademar Leónt, és ezzel már biztosan ott van a BL legjobb nyolc csapata között.

A február 8-i támadásban megsérült Ivan Pesicet és Zarko Sesumot, valamint a térdét fájlaló Iváncsik Tamást nélkülöző Veszprém ellenállhatatlanul játszott Spanyolországban. 

A világklasszis teljesítményt nyújtó Dejan Peric vezette alakulat esélyt sem adott a Leónnak, amely némi bírói segédlettel is csak megszorítani tudta a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!